Sposób przygotowania

Ugotowaną fasole szparagową ,polewamy serem feta, który wcześniej roztapiamy z masłem i wyciśniętym czosnkiem. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika na 10minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    fajne polaczenie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Musze wypróbować , bo jeszcze tak nie robiłam.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    tak przyrządzonej fasolki jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !