Sposób przygotowania

Filety kroimy w kostkę, solimy i oprószamy pieprzem.Skrapiamy sokiem z cytryny. Cebulę kroimy w kosteczkę i szklimy na połowie masła.Podlewamy rosołem i przecierem pomidorowym. Dodajemy rybę i tymianek. Przyprawiamy solą i pieprzem.Gotujemy 10 minut na małym ogniu.Pozostałe masło łączymy z mąka i dodajemy do gulaszu. Podajemy z makaronem i warzywami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    to nie dla mnie...;p
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Smaczny gulasz.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,lubię rybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !