Sposób przygotowania

Kapustę przepłukać, pokroić, przełożyć do szerokiego rondla. Wlać 2 szklanki wody. Ugotować do miękkości. W osobnym garnku zalać grzyby i ugotować. Grzyby wyjąć- pokroić na paseczki i wraz z wywarem dodać do kapusty.
W rondelku rozpuścić masło - 2 łyżki, wsypać mąkę, zasmażyć. Cebulę obrać-posiekać. Na pozostałym maśle zarumienić, połączyć z zasmażką i potem połączyć to z kapustą.
Makaron ugotować. Do każdej muszelki dodać kapustkę wraz z grzybami.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne , lubię takie
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne , lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !