Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy i kroimy na połówki (wzdłuż).

Wyjmujemy żółtka, które następnie mieszamy z mięsem wędzonej makreli, posiekaną drobno cebulą oraz dymką, łużką musztardy i pieprzem.

Połówki jajek napełniamy gotowym farszem i dekorujemy kaparami. Talerz z jajkami posypujemy dymką i świeżo mielonym pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pycha,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jajka faszerowane robie na różne sposoby, ale takiego jeszcze nie robiłam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !