Sposób przygotowania

mięso natrzeć solą i pieprzem.Mocno podsmażyć z 2 stron na oleju.Zmniejszyć ogień i smażyć jeszcze 15-20 min.Mrożoną fasolkę ugotować w osolonej wodzie ok 10 min.Osączyć.Tosty pokruszyć.Czosnek przecisnąć przez praskę..Mięso zawinąć w folię aluminiową.Na pozostałym na patelni tłuszczu podsmażyć tymianek,czosnek i tosty oraz skórkę cytrynową,doprawić solą i pieprzem.pomidory przekroić na połowki.Masło stopić i podsmażyć na nim fasolkę.Mięso wyjąć z folii i pokroić na plasterki.Podawać razem z pomidorami i fasolką.Posypac mieszaniną okruszków czosnku,tymianku skórki cytr

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !