Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w wodzie z dodatkiem curry ( żeby zmienił kolor z białego na żółty )
Mięso kroimy w mała kosteczkę gotujemy ok 20 min z przyprawą kucharek tak zwaną wegettą.Następnie w garczku dajemy oliwe/masło kto jak uważa.I wrzucamy tam nasze warzywka.Podsmażamy ok 15 min.Następnie dodajemy do warzyw mięsko podlewamy wodą ok pół szklanki i dusimy ok 10 min.Potem dodajemy ugotowany ryż i gotowe:):)

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !