Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

paprykarz grzybowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby 50 dkg
papryka 2 szt
śmeitana 100 ml
rosół 50 ml
mąka 1 łyż
masło
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: paprykarz grzybowy

grzyby pokroić i udusić na maśle razem z pokrojona w piórka cebulą. Gdy grzyby trochę odparuja dodoac rosół i pokrojone w ksotke paryki. Doprawić do smaku i dusić az paptryka zmięknie zabielic smietana i mąkę. Chwilę podgotowac. Podawać z ryem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 19.07.2011 06:50
ciekawy przepis na grzybki...
mirosława4 17.03.2011 21:30
ciekawe danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak