Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

przysmak grzybowy II

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 50 dkg
grzyby 25 dkg
makaron świderki 25 dkg
cebula 1 szt
mąka 1 łyż
woda 1,3 szkl
sól, pieprz, Przyprawa uniwersalna kucharek.

Przepis i sposób przygotowania na: przysmak grzybowy II

makaron ugotwać al dente. Grzyby pokroić i obgotowac. Cebulę posiekać i zeszklić na oleju i doodac mięso i obsmażyc. Połączyć z grzybami i zalac wrzątkeim. Sos zagęścić maką i doprawić do smaku. Podawać z makronem i poypaną natką

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak