Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żeberka duszone

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 50 g
mąka 4 łyżki
sól 2 szczypty
Pieprz biały mielony Prymat 2 szczypty
olej 1/2 litra
cebula biała 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: żeberka duszone

żeberka pokrój w paski na 2-3 żeberka, obtocz w mące, posól i smaż na wolnym ogniu, na tym samym oleju usmaż cebulę, do garnka wlej ok pół litra wody wrzóc żeberka i gotuj z cebulka ok 40min, podawaj z ziemniakami lub kaszą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 26.09.2010 17:15
czuje ten zapach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak