Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podgrzybki w śmietanie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

podgrzybki 1 kg
cebula 1 sztuka
śmietana 3/4 szklanka
masło 1 łyżka
mąka 1 łyzka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Podgrzybki w śmietanie

Podgrzybki oczyszczamy, kroimy w plasterki, cebulę siekamy. Całość podsmażamy na maśle, dusimy. Doprawiamy. Zaprawiamy mąką i śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia71 04.03.2011 17:16
lubię z ziemniaczkami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak