Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z oregano i oliwą z oliwek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z oregano i oliwą z oliwek

Bagietkę kroimy w plastry.

Każdą kromkę polewamy oliwą z oliwek i posypujemy suszonym oregano.

Wyśmienita do sałatek i past.

Jeśli pieczywo nie jest zbyt świeże można je uprzednio ugrillować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 04.04.2012 06:53
dobra
Islanzadi 13.12.2010 01:38
Szybko, sprawie i przepysznie ;p
agnieszka214 14.09.2010 09:36
szybko i sprawnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak