Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem curry

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
kukurydza w puszce 1 szt
curry 1 łyżeczka
majonez 4 łyzki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem curry

Kapustę pekińską poszatkować na drobne kawałki, włożyć do miski, dodać odsączoną kukurydzę z puszki i łyżeczkę curry. Całość połączyć z majonezem u przemieszać, przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 29.01.2012 00:12
jeszcze takiej nie próbowa?am
Angelika10 04.09.2011 22:22
Mniam mniam
Monika193
Monika193 19.09.2010 10:16
z pewnością pyszna
Margo1 13.09.2010 22:40
moja ulubiona przyprawa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak