Sposób przygotowania

Mięso wymieszać z posiekaną drobno cebulką i jajkami. Posolić, dosypać pieprzu ziołowego i czarnego, oraz innych przypraw. Paprykę umyć, obrać ze skórki, pokroić w paseczki. Z mięsa uformować kotlety, do każdego z nich włożyć kilka pasków papryki. Obtoczyć w bułce tartej, smażyć na oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    GreenFox

    muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marenka

    Fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobiłam i domownicy mieli miłą niespodziankę
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    fajne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    ciekawe, niedawno robiłam podobne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !