Sposób przygotowania

Z jajek, mleka i mąki przygotować ciasto naleśnikowe i upiec naleśniki
Farsz: na patelni rozgrzać masło i wrzucić szpinak (gdy jest mrożony to tak długo smażymy aż się roztopi i woda wyparuje) następnie przyprawić solą pieprzem i czosnkiem i posmazyć z 5 min zdjąć z ognia gdy troszkę przestygnie to dodać pokruszony ser feta i wymieszać wszystko. Nakładać farsz na naleśniki i pozawijać wedle upodobania Podawać z sosikiem czosnkowym

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    Lubię takie naleśniki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja nie lubię szpinaku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ładniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    ładnie się prezentują
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    zdjęcie apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ładne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !