Sposób przygotowania

Potrawę połączyć z olejem w woreczku do marynowania. więso pokroić w kostkę i dodać do marynaty , dokładnie połączyć i pozostawić na 3-4 godziny. boczek i paprykę pokroić na kawałki. na patyczki posmarowane olejem nadziewać na przemian: paprykę boczek i mięso. piec na tackach do grilowania około 20 minut . podawać z sosem tatarskim.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    naprawdę pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    świetne
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmm:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    nmiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cbeti

    pychota
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Aż ślinka Cieknie!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    uwielbiam!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pękna sprawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Pyszny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !