Sposób przygotowania

Kapelusze kań oczyściłam, opłukałam i dobrze osuszyłam kładąc je na ręcznikach papierowych. Oprószyłam z obu stron solą i słodką papryką. Panierowałam kolejno w mące, jajku roztrzepanym z mlekiem i bułce tartej. Usmażyłam na mocno złoty kolor w obu stron a następnie przełożyłam na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Na każdym kapeluszu ułożyłam plasterki sera camembert i lekko oprószyłam ostrą papryką. Zapiekałam 3-4 min. w gorącym piekarniku aż ser zaczął się topić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bernika

    to lubie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    wygląda super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oh cudowne zajadłabym takie
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Uwielbiam kanie a z takim serkiem pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jeszcze w tym roku nie jadłam kani, niestety....
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetyczni wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !