Sposób przygotowania

Kabaczka obrać, wydrążyć środek i pokroić wzdłuż.

Do słoików wkładać, ziele angielskie, czosnek, koper i ogórki.

ZALEWA

Woda, ocet, cukier, kurkuma, sól .

Zagotować zalewę.

Gotową zalewą zalać kabaczki, zakręcić słoiki i pasteryzować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy przepis- smakowały by mi takie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajne,na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ciekawe, ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudownie brzmi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !