Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

konfitura z pigwy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pigwy 1 kg
cukier 1 kg.

Przepis i sposób przygotowania na: konfitura z pigwy

Owoce obrać z pestek i pokroić w paski. Zagotować w niewielkiej ilości wody. Z cukru ugotować syrop i włożyć owoce. Gotować na małym ogniu aż staną się szkliste. Gorące nakładać do słoików.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 27.02.2013 16:09
wygląda bardzo smacznie
Stenka 21.08.2012 21:10
robię podobnie
Margo1 13.09.2010 22:57
nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak