Sposób przygotowania

Kapustę pokroić w kostkę i ugotować do miękkości z cukrem i solą .. po ok 1 łyżeczce.
Odcedzić kapustę. Cebulę przyrumienić na oleju, dodać do kapusty,
Dodać przyprawy i sok z cytryny oraz śmietanę wymieszaną z mąką. Mieszając zagotować i poddusić chwilę . ok 5 min.
Podawać do potraw mięsnych.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wygląda super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajnie podane
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    ze śmietaną jeszcze nie robiłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    joasja

    brzmi smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !