Sposób przygotowania

1. ogórki obrać i każdy przekroić na 4 części (paski), ułożyć stojąco w słoikach.

2. zalewa: do 3 szklanek przygotowanej wody dodać resztę składników i zmiksować, zalać ogórki zakręcić , pasteryzować 15 min

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Robię takie ogórki i polecam.
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    obraz nie zahcęca , ale też robię i są pyszne , najbardziej mnie śmieszy jak sie śiądzie ta zalewa i wygląda jak glon:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    jadłam u kogoś i bardzo mi smakowały, mam zamiar sama je zrobić latem
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    robei podobnie lubie je

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !