Sposób przygotowania

Grzybki oczyszczamy i myjemy w wodzie. Zagotowujemy i zlewamy na sito. Następnie gotujemy je ponownie ale już w osolonej wodzie.
Do każdego słoiczka oprócz grzybków wkładamy: 2 ziarnka pieprzu, 2 ziarnka ziela, jeden listek laurowy, kawałek cebuli i trochę gorczycy i zalewamy to wszystko zalewą (1 szklanka wody na 1 szklankę octu). Pasteryzujemy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    smaczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Robię takie same :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    już marynowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    smakowite
  • 4
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super ci wyszły,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    MmmMMMmmm muszą być dobre.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    etka

    jakie śliczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ale fajne,zjadło by się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ale pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka takie grzybki :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !