Sposób przygotowania

ugotować pietruszkę i marchewkę w rosole, dodać przecier, śmietanę i rozkłuconą mąkę w odrobinie wody. wlać do zupy i doprawić cukrem, vegetą i pieprzem do smaku, posypać zieleniną, podawać z makaronem lub ryżem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    ja lubie z ryżem
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubie tą zupę i często gotuję.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    może byc
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !