Sposób przygotowania

foremkę wyłożyć folią aluminiową na dno rozłożyć warstwę ciastek , zrobić krem wg przepisu na opakowaniu i zimny utrzeć z kostką margaryny kasi. wyłożyć masę na ciastka, rozsmarować , dać drugą warstwę ciastek, wyłożyć na to masę krówkę , rozsmarować ją, dać następną warstwę ciastek , ubić śmietanę schłodzoną z 4 łyżkami cukru pudru, wlać do niej wcześniej rozpuszconą żelatynę w pół szklanki wody, wymieszać i wylać na ciastka, na śmietanę ułożyć warstwę ciastek, czekolady rozpuścić z 4 łyżkami mleka i wylać na wierzch, rozsmarować i posypać migdałami

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Piękne i pyszne ciasto.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Kuszacy deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalka1

    napewno pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    poproszę kawałek ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    Pyszne ciacho.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !