Sposób przygotowania

obrać patisony, pokroić w plastry, wydrążyć pestki ,lekko nasolić odstawić na 15 minut, potem obtoczyć w mące jajku i w bułce i smażyć na rozgrzanym oleju jak kotlety

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    swietne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko je w sezonie robić.
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super! jeszcze patisonów tak nie próbowałam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    a ja robiłam pomidory w cieście, były smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    robię tak cukinię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    ja robię tak kabaczki ;p
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne takie młode patisony
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela1

    Wspaniałe są:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !