Sposób przygotowania

Jaja wybić ze skorupek do naczynia, wymieszać z mlekiem, startym serem i posiekaną natką pietruszki oraz przyprawami. Następnie wlać na rozgrzany na patelni tłuszcz, smażyć powoli mieszając, aby równomiernie ścięły.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Dobra jajecznica, uwielbiam z różnymi dodatkami.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Warto spróbować:)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wyśmienita.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    napewno świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    pyszna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    ciekawa jajecznica:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna jajecznica
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    polecam :) właśnie ją zjadłam :P pyyycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !