Sposób przygotowania

rozmrożone całkiem filety z ryby potrzepać wegetą, jajko rozkłucić z mąką , zamoczyć filety z obu stron i obsypać dokładnie migdałami, smażyć z obu stron na maśle ( na delikatnym ogniu)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Za sprawą takiej panierki ta ryba nabiera od razu innego smaku.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    na następnych zakupach muszę wrzucić do koszyka migdały:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    o, kolejny fajny pomysł na pangę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalka1

    mm mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    też panieruję ryby w migdałach, ale pangi nie lubię :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczna jest taka ryba
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !