Sposób przygotowania

mięso pokroić jak na kotlety, delikatnie rozbić, opruszyć lekko wegetą i pieprzem od wewnętrznej strony, na każdy kawałek mięsa położyć pół plastra ananasa - plaster sera żółtego- pieczarki pokrojone w kosteczkę , zawijać roladki i spiąć wykałaczką.
Ułożyć w naczyniu do pieczenia posypać przyprawami , na wierzch pokroić płatki margaryny, posypać startymi na grubym tarku pieczarkami, serem żółty i pokrojonymi ananasami , piec pod przykryciem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojtek10_89

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosiek1

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    tak, śliczne i pyszne na pewno.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    chyba muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię słodki dodatek do mięsa,pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Super musza być smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ale pychotka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !