Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fondue

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wino białe wytrawne 200 ml
ser żółty 20 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Fondue

Tarty żółty ser zalewamy winem i gotujemy na malutkim ogniu, ciągle mieszając , przez 15 minut.W gorącej masie maczamy w kostkę pokrojoną bułkę lub grzanki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krysia50 13.05.2011 14:51
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak