Sposób przygotowania

rostbef kroimy w plastry rozbijamy tłuczkiem do smaku dajemy soli i pieprzu ja dodała jeszcze przyprawy pikantnej do grilla lekko podsmażamy na patelni
mięso przykładamy do brytfanki zalewamy woda dajemy czosnku i dusimy na wolnym ogniu
do miseczki bierzemy 2-3 łyżki mąki rozklepujemy z wodą dodajemy do naszego mięsa
dokładnie mieszamy i dodajemy grubo mielony pieprz i troszkę śmietany
wspaniałe danie na obiad ja miała do niego makaron ryżowy

smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pomysłowe wykorzystanie przypraw grillowych
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anita21

    lubię czasem experymentować w kuchni :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    pyszny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !