Sposób przygotowania

Kruszonka: pol szkl. maki, pol kostki masla i 0,6 szklanki maki ugniesc na kruszonke. Ciasto wlozyc do lodowki na 15 min. Z pozostalych skladnikow za moca miksera wyrobic mase. Na blaszke posmarowana tluszczem wykladamy nasza mase, ukldamya polowki sliwek i kruszymy kruszonke posypujac ciasto. Pieczemy 60 min w 180 stopniach.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Naprawę imponujący
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    boski
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    i pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    mniam
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dla mnie to smak późnego lata
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    proste i smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !