Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masełko ziołowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1 op.
ząbki czosnku 2-3 szt.
natka pietruszki do smaku
szczypiorek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Masełko ziołowe

Czosnek przeciskamy przez praskę, szczypiorek i natkę drobno siekamy. Wszystko mieszamy z lekko miękkim masłem. Zawijamy w folię spożywczą formując np wałeczek i chłodzimy. Przed podaniem, kroimy na plastry. Pyszny dodatek np do proziaków.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jogobella231
jogobella231 05.05.2011 08:35
świetne
Katarzyna156 20.11.2010 18:44
masełko jest super :)
Koper 07.10.2010 11:54
Bardzo fajne masełko
iwa643 21.09.2010 07:49
wyglada super
Aida 17.09.2010 09:37
O,i juz znikł :) dziękuję :*
Aida 13.09.2010 13:55
:( wdarł mi się błąd do przepisu HELP...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak