Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Podgrzybki w occcie z cebulką

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

podgrzybki 2 kg
ocet 10 % 1 szklanka
ziele angielskie 5 szt
cukier 5 lyzek
Pieprz czarny grubo mielony Prymat 5 szt
woda 3 (gotowana)
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Podgrzybki w occcie z cebulką

ugotować podgrzybki najlepiej sama kapelusiki przygotować wodę 3 szklanki i 1 szklankę octu woda zagotowana ma być dodać pieprz ziele liść laurowy i cukier i zalać na na noc potem zobaczyć czy sa doprawione i wkładać w słoiki i zagotować 10 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 16.07.2012 19:38
super
SmakolykiJoanny 04.08.2011 10:27
ja tez bardzo lubie
PaniMISIOWA 17.01.2011 19:27
lubię takie grzybki
Gonia555 04.01.2011 19:14
Często takie właśnie robię
slawekslawek 22.09.2010 14:14
do zagrychy akurat

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak