Sposób przygotowania

Cebulkę posiekać w drobną kostkę, małe pieczarki obrać ze skórki, przekroić na połówki. Mięso mielone wymieszać z dwoma jajkami,cebulą, solą, pieprzem. Doprawić do smaku innymi przyprawami według uznania. Formować kotleciki, do każdego z nich włożyć dwie połówki pieczarki. Obtoczyć w bułce tartej, smażyć na patelni z dwóch stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawe:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    bardzo smaczne,
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajna niespodzianka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny sposób na urozmaicenie potrawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !