Sposób przygotowania

Maślaki przebieramy, płuczemy w wodzie, obgotowujemy około 20 minut. Następnie mielemy przez maszynkę. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni z odrobiną oleju. Potem mieszamy grzyby z cebulą, szczypior lub koper posiekać dodać do masy, posolić, dodać pieprz i bułkę tartą oraz jajko, wymieszać dobrze rekami jak mase na kotlety. Następnie formować kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju na ciemny kolor.
Podawać z surówką :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super,tak jeszcze nie robiłam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ja też nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    same pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    też nie jadłam :))
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszę wypróbować, świetnie wyglądają te Twoje kotleciki.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wyglądają świetnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    anemon

    Super kotleciki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !