Sposób przygotowania

Do 4 szklanek(salaterek itp)wkladamy po pk 1 i 1/2 biszkopta.Truskawki kroimy na 4 i wkladamy obok biszkoptow do szklanek.Rozrabiamy galaretke(dajemy 100 ml wody mniej niz w przepisie) Przestudzona galaretka zalewamy truskawki i biszkopty i wstawiamy do lodowki.Kiedy galaretka stezeje wylewamy na nia na ok 2 palce custard.Chowamy do lodowki.Przygotowujemy bita smietane,wykladamy ja na gore deseru i dekorujemy posypka.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetna, pomysłowa kolorowa rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    pyszne i dzięki za komentarze , pozdrawiam
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Mniam,zjadłabym porcyjkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotkaaaaa
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    bardzo fajne!!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pychowate!!
  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    lubię takie deserki !!!!!!!!!!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jeden dla mnie poproszę :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Kusisz, kusisz, kusisz!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Uwielbiam triffle! A da się kupić custard w Polsce? czy po prostu zastować budyń?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !