Sposób przygotowania

Na patelni podsmazamy pokrojoną cebulkę i pieczarki .Wsypujemy ryz smażymy .Podlewamy rosołkiem . Gotujemy pod przykryciem . Dodajemy pokrojona parówke i zieleninę . Jeszcze podlewamy rosołkiem i gotujemy aż rosołek wsiąknie w ryż .Podajemy z tartym serem

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też tak uważam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    dobry przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    lubię takie dania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tak dawno nie jadłam, że zapomniałam jakie są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !