Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 100 g
pieczarki 6 szt
cebula biała 1 szt
pietruszka zielona
koperek zielony
parówki 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z pieczarkami

Na patelni podsmazamy pokrojoną cebulkę i pieczarki .Wsypujemy ryz smażymy .Podlewamy rosołkiem . Gotujemy pod przykryciem . Dodajemy pokrojona parówke i zieleninę . Jeszcze podlewamy rosołkiem i gotujemy aż rosołek wsiąknie w ryż .Podajemy z tartym serem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 11.11.2011 11:44
tak dawno nie jadłam, że zapomniałam jakie są pyszne
iknbozka 07.10.2011 19:08
mniam
Adamorek 21.07.2011 19:30
smaczne
Adamorek 21.07.2011 19:29
mniam
Jastinka 21.02.2011 09:39
niezłe
eli_555 31.12.2010 17:55
lubię takie dania
amorzenek 17.09.2010 07:22
dobry przepis
Ewa111 13.09.2010 20:19
Też tak uważam
Małgorzata113 13.09.2010 08:38
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak