Sposób przygotowania

Jabłka ścieramy na tartce o dużych otworach , skrapiamy sokiem z cytryny, i mieszamy od razu z 3 łyżkami chrzanu oraz oliwą . Łączymy ze szklanką śmietany, dodajemy sok z buraka , jeśli nie ma takiej możliwości to możemy dodać 3 łyżki koncentratu barszczu czerwonego . Następnie dodajmy jajka posiekane, a na koniec zaprawmy solą ,cukrem i pieprzem, oraz jeszcze z sokiem cytrynowym.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    świetny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, z pewnością wypróbuję
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    nie lubię sosu chrznowego :( ale przepis fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    nieźle ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    doskonały pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !