Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Mąkę, żółtka zagnieść.Dodać rozdrobnioną margarynę, cukier i proszek do pieczenia.Wszystko zagnieść.Podzielić na 3 częśći.Do jedej dodać kakao.ciemne i jasne ciasto włożyć do lodówki.Pozostałą rozwałkować na blaszce.Jabłka obrać pokroić w talarki i rozłożć na cieście.Następnie ciemne ciasto zetrzeć na tarce i rozłożć na owoce.Białka ubić wyłożyć na ciemne ciasto.Jasne ciasto.Zetrzeć na białka.
Piec ok 40-50 min w temp 180 stopni.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetny bardzo mi się podoba
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    na jesienne wieczory
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszne ciasto! :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dobre to :))
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha !!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    szybkie i fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !