Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka konserwowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Goździki całe Prymat 5 szt
ziele angielskie 8 szt
czosnek 2 ząbki
Gorczyca biała cała Prymat 1 łyżeczka
cukier 3 łyżki
woda 1 l
ocet 10 % -.5 szkl
cebula biała 2 plastry do słoika

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka konserwowa

Papryki umyć oczyścić, pokroić na połówki i napełnić słoiki.,dodać cebulę .Składniki zalewy zagotować, gorącą zalewą zalać paprykę w słoiku. Pasteryzować 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 03.03.2014 07:53
smaczna papryka
Seba 06.12.2013 09:24
bardzo fajna
IZABELA29 16.05.2013 08:44
w tym roku jak papryka obrodzi taką zrobię
[email protected] 22.01.2013 18:07
na pewno zrobie
anemon 08.11.2012 10:57
Pięknie się prezentuje w tych słoikach.
Krystyna32 07.06.2012 10:53
extra
IKrakowianka 28.11.2011 21:43
robię podobnie
barbara11561 30.05.2011 10:11
Uwielbiam taką papryczkę:)
SyMiki 06.05.2011 19:46
pyszna
Katarzyna156 17.09.2010 20:55
Ja uwielbiam :)
Margo1 13.09.2010 22:53
lubię taką paprykę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak