Sposób przygotowania

Twaróg i ziemniaki zmielić dodać żółtka budyń cukry i roztopioną margarynę. Ubić białka połączyć z serem. Na koniec dodać skórkę i rodzynki oprószone mąką. Blacha z brzegami wysmarowana. Piec około 1 h w 170 st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Jeszcze takiego nie robiłam,pewnie pyszny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ja tez pierwszy raz o takim czytam i jestem strasznie ciekawa jak smakuje :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawy przepis
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    nigdy nie robiłam ale ze słyszenia wiem ,że bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    smaki z dzieciństwa :)
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo fajny serniczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !