Sposób przygotowania

Rybę pokroić na 2 kawałki, przyprawić solą, pieprzem ,sokiem z cytryny, odstawić , fasolkę szparagową ugotować.
Rybę panierować w mące, od razu wrzucać na rozgrzany olej, smażyć z 2 stron.
2 kromki posmarować majonezem, ułożyć rybę, obok po 2 fasolki (z każdej strony), na górę pomidor, przykryć pozostałymi kromkami. Pyszna!
Smacznego!!!!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Apetyczna ta kanapka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Bardzo apetyczna kanapeczka, super na sniadanie
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    smakowita :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !