Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszone kurki z pietruszką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

natka pietruszki 1/2 pęczka
cebula
szczypta suszonego tymianku
sól
pieprz
oliwa 3 lyżki
kurki 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Duszone kurki z pietruszką

- Na oliwie z oliwek extra vergine szklimy posiekaną cebulę, dodajemy kurki oraz tymianek, pieprzymy, mieszamy i dusimy 5 minut.
- Po tym czasie dodajemy posiekaną natkę oraz solimy, mieszamy i gasimy płomień.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 05.10.2011 16:38
Ależ to pysznie wyglada :)
Grażyna13 05.10.2011 16:37
Ależ to pysznie wyglada :)
mala2021 30.08.2011 21:27
są przepyszne!!
pawelek 04.07.2011 10:20
nie lubię kurek:(
Ewa104 03.05.2011 19:08
Już to lubię!
Misiakova 21.03.2011 20:38
mniam mniam
Anita21 06.02.2011 11:08
oj lubie kurki
SmacznaPyza 23.01.2011 17:49
na kurki nie trzeba mnie namawiać!
Mala 03.01.2011 17:35
też czekam na sezon kurkowy
anecia04 29.11.2010 10:17
niestety nie
pacpaw 28.11.2010 12:36
no i muszę poczekać na kolejny sezon grzybowy...marynowane chyba się nie nadadzą ?
berys18 21.10.2010 07:58
cudnie wyglądają te kurki
iknkirke 11.10.2010 09:28
apetycznie wygląda
etka 02.10.2010 12:59
piękne grzybki
anecia04 24.09.2010 09:35
Musicie koniecznie spróbowac, póki są kurki
Ewa111 23.09.2010 13:39
uwielbiam kurki
agnieszka214 16.09.2010 10:50
zjadło by sie
Izabela/bella81 13.09.2010 10:36
wygląda smacznie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak