Sposób przygotowania

Rydze ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Wodę zagotować z cukrem, pokrojona cebula i przyprawami. Rydze dać do słoiczków i zalać zalewą. Pasteryzować 20 minut.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przyznam, że nie marynuje rydzów, ale zapewne smakują wyśmienicie.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    ciekawy przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    lubię takie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniałe!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspania?e
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wspania?e
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !