Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbki rybne w oleju na sałatce:

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

½ cebuli,1 łyżeczka przecieru pomidorowego,pieprz mielony
wątróbki rybne 2 małe puszki po 10 g
jajko 2 szt.
korniszony 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbki rybne w oleju na sałatce:

Jajka ugotować na twardo .Jedno pokroić w drobną kostkę , drugie w plasterki. Korniszony utrzeć na tarce jarzynowej ( grube oczka ) . A cebulę usiekać bardzo drobno. Wymieszać korniszony, drobno pokrojone jajko, cebulę , przecier pomidorowy , olej od wątróbek i drobne kawałki wątróbek .Doprawić pieprzem. Układać warstwę sałatki, plastry jajka a na wierzchu większe kawałki wątróbek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marzena40 29.03.2011 08:39
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak