Sposób przygotowania

z kapusty wyrzynam glab i wstawiam do osolonej wody.gotuje i kolejno zdejmuja miekkie liscie.przygotowuje farsz.mieso,ugotowany ryz,podsmazona cebulke,jajko przyprawy lacze i mieszam.Z ugotowanych lisci zrzynam nerwy i nakladam po lyzce farszu.zwijam i ukladam w garnku.Na przemian gołąbki,starta marchew,przyprawy(liść laurowy i ziele angielskie) i rozcienczony koncentrat pomidorowy.Zalewam woda z gotowania kapusty Idusze na wolnym ogniu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super już dawno nie jadłam muszę zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super już dawno nie jadłam muszę zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super już dawno nie jadłam muszę zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super już dawno nie jadłam muszę zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniały widok

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !