Sposób przygotowania

Pieczarki, cebulę, paprykę oczyszczamy i kroimy w kosteczkę. Szynkę kroimy na grube plastry a potem w małą kosteczkę. Wszystko dusimy, doprawiając do smaku. Bagietkę dzielimy na 3 części, każdą z nich przekrawamy wzdłuż na połowę. Nakładamy farsz, posypujemy żółty serem. Wkładamy do nagrzanego piekarnika. Po roztopieniu sera wyciągamy. Posypujemy prażoną cebulką i polewamy sosami.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Wyśmienita !!!!!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Moja ulubiona kolacja! :D
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    jaka zapiekanka :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    lubie takie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka cieknie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !