Sposób przygotowania

pieczarki kroimy w plasterki do tego dajemy posiekana cebulkę wszystko smażymy na patelni oczywiście pieczarki należy doprawić sola i pieprzem do smaku
pierś z kurczaka porcjujemy następnie przygotowane porcje rozbijamy tłuczkiem solimy i pieprzymy nakładamy usmażone wcześniej pieczarki i zwijamy
całość moczymy w jajku i obtaczamy w bułce tartej następnie na patelni smażymy
wspaniałe danie na obiad jak i na uroczystości rodzinne

smacznego

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    same pyszności i ładne zdjęcie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Robię bardzo podobne i bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !