Sposób przygotowania

Ciasto przyrządzić wg przepisu na opakowaniu, tylko zamiast wody dodać mleko.Upieczone polać polewą.Gdy polewa już zastygnie, pokroić ciasto na stosunkowo małe kostki i powrzucać do wypełnionych bitą śmietaną salaterek.Dodać plasterki bananów, posypać startą czekoladą, orzechami i wiórkami.
Mocno schłodzić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Przepis fajny, ale dodanie wiórków pusuje wszystko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    sama słodycz :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    słodko
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Za słodko jak dla nie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !