Składniki:
Dowolne resztki mięsa | 30 dag |
szpinak | 1 szklanka |
mleko | 1/2 szklanka |
boczek wędzony | 10 dag |
masło | 2 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
purée ziemniaczane | 3 szklanki |
ser żółty | 4 (ostry) |
Dowolne resztki mięsa | 30 dag |
szpinak | 1 szklanka |
mleko | 1/2 szklanka |
boczek wędzony | 10 dag |
masło | 2 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
purée ziemniaczane | 3 szklanki |
ser żółty | 4 (ostry) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: